Uw kind aanmelden

 

Kennismaken

Wilt u mogelijk uw kind aanmelden voor onze school? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. U kunt dan geheel vrijblijvend een kijkje nemen in de school. We kunnen u dan zelf laten zien waarom zoveel kinderen elke dag weer met plezier naar onze school gaan.

 

Aanmelden

Wij vinden het prettig met het oog op de indeling van groepen wanneer u uw kind tijdig bij ons inschrijft. Dit kan wanneer uw zoon of dochter 3 jaar is geworden. Uw kind is als leerling op De Feniks welkom vanaf 4 jaar.  Voor het aanmelden van uw kind of informatie, kunt u contact opnemen met de directeur Micha Galdermans via het algemene nummer (050-3210430)

Of stuur een e-mail met uw gegevens naar m.k.h.galdermans@o2g2.nl . 

 

Vervolg

In de weken voor plaatsing kan in overleg met de groepsleerkracht een tweetal “wendagen” worden afgesproken. Een kind van vier jaar is nog niet leerplichtig. Mocht een hele schooldag nog te vermoeiend zijn voor uw kleuter, dan kunt u in overleg met de groepsleerkracht uw kind voor halve dagen naar school laten gaan. Vanaf vijf jaar geldt de leerplicht.

 

Bij verhuizing

Bij aanmelding van een kind wat al op een andere basisschool zit, is er altijd overleg over de plaatsing van het kind. De school waar uw kind vandaan komt voorziet ons van de nodige informatie omtrent de vorderingen van uw kind.